Mhea

Kosekveld

Skrevet 09.07.2013 klokken 02:00 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Ja, da var jeg her igjen. "For hvor lenge?" tenker vel du, vel, det får vi da se. Har slettet alle gamle innlegg, fått et nytt design på bloggen (som jeg dessuten har igjen litt pirk på) og denne gangen starter jeg med blanke ark igjen. Har fått link til facebooksiden min, twitteren og youtubekontoen min, så dere må gjerne inn der å se. 

For tiden befinner jeg meg på det glade sørlandet, og nyter det som aldri før. Kjenner virkelig at jeg trengte dette nå. Har vært hos min kusine nå i snart en og en halv uke, noe som har vært kjempekoselig. Treffer jo ikke kusinen min eller familien her nede generelt mer enn max 2-3 ganger i året, så at jeg nyter dette er bare fornavnet.

I morgen drar jeg til pappa, så jeg og Sandra har hatt vår siste kveld sammen i kveld. Det har rett og slett vært en kosekveld for oss, vi har spist godteri, drukket energidrikke (for å holde oss våkne) og vi har til og med tatt en liten kveldstur ute i byggefeltet. 

Jeg har foresten kjøpt meg et nytt kamera, tenkte det kunne være greit å ha et lite kamera liggende som jeg alltid kan ha med meg i veska. Bildene over er tatt med det kameraet, så det tar ikke så verst bilder egentlig. Kameraet jeg har kjøpt meg er Canon IXUS 240 hs. Rosa såklart.Nå er det tid for litt girltalk før søvnen slår oss. Vi skal opp tidlig i morgen å spise frokost, for så å nyte den siste dagen sammen før jeg drar til min far i et par uker.

Mhea

Sandra

09.07.2013 kl.02:05

Det har vært utrolig koselig å hatt deg på besøk, og det må ikke bli så lenge til jeg treffe deg igjen!
Skriv en kommentar


hits / a>