Mhea

Back on track

Skrevet 20.02.2014 klokken 13:46 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 0


Jeg skal prøve å blogge igjen for ørtenhundreogfirogtrygvende gang. Jeg tenker hele tiden på bloggen, på hvor lyst jeg har til at bloggen skal bli en del av meg igjen. Jeg elsker jo å skrive, og jeg elsker å ta bilder - så hvorfor ikke prøve igjen nok en gang? Jeg håper jeg kan få skaffet meg noen lesere også da, selvfølgelig, hvem vil vel blogge uten lesere og kommentarer?

Vel, siden sist har det skjedd litt, men ikke mye. 

- Jeg har blitt tante for første gang. Dette var noe som gledet meg veldig, for jeg har ingen helsøsken så jeg kan egentlig ikke bli fult og helt tante til noen, men da storesøsteren min ringte meg og fortalte at jeg skulle bli tante, ja da hoppet hjertet mitt over noen slag tror jeg, og jeg satt bare med verdens største glis. Da nydelige Anders ble født 29. september 2013 var jeg verdens stolteste tante. - Jeg har tatt en ny, meningsfull tatovering.23. Januar fikk jeg denne på ryggen, og jeg angrer ikke et sekund. Denne tatoveringen symboliserer hvor mye musikk betyr for meg og hvor mye jeg skulle ønske at jeg fortsatt turte å drive med det. Da jeg fikk angst, var musikken en av de største delene av meg som angsten tok med seg, og jeg velger å tro at når jeg har denne tatoveringen vil jeg kanskje en gang komme tilbake til musikken og bare helt glemme angsten jeg har for den. Rosen ble først bare tegnet på av tegneren (uten at jeg visste det) for at tattoveringen ikke skulle bli så tom, men da jeg så den i speilet skjønte jeg at den hadde en mening den også. Som dere ser så er den ikke helt blomstret ut, den er på tur til å blomstre, så den symboliserer musikken for meg og at den snart vil blomstre opp igjen. 

- Jeg har sluttet hos bup. Jeg vet at noen av dere lurer litt på hvorfor jeg har gått der, og hvorfor jeg sluttet på skolen i fjor. Jeg har tenkt til å poste et litt utfyllende innlegg om dette litt senere, jeg har allerede innlegget klart. Så ja, det har ikke skjedd så utrolig mye spennende siden sist, men jeg har et par ting jeg kommer til å skrive i et eget innlegg. Nå har jo jeg en ganske så kjedelig hverdag. Men jeg har ihvertfall bestemt meg for å prøve enda en gang med denne bloggingen, så da håper jeg at jeg får noen som vil lese bloggen min etterhvert.

Mhea

Skriv en kommentar


hits / a>