Mhea

Når livet går på skinner

Skrevet 01.07.2014 klokken 22:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 8


Dere vet når du føler at livet virkelig går på skinner, når alt du vil og ønsker at skal skje, skjer? Det er ingen følelse i hele verden som er bedre enn den, følelsen av suksess og lykke!

For et år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle være her jeg er idag. For et år siden var alt jeg så mørket, jeg hadde sluttet på skolen, var konstant deprimert og hadde ingen tegn til livsglede i det hele tatt. Jeg var totalt ødelagt, og hadde ingen tro på at jeg noen gang kom til å starte på skolen igjen og bli meg selv, jeg trodde livet mitt var helt ødelagt og at alt jeg hadde gjort til da bare var bortkastet. Jeg følte meg død. 

Men nå, et år etterpå, sitter jeg igjen med en følelse av suksess. Jeg har lykkes. Jeg har fullført første året på videregående med karakter 4 i gjennomsnitt. Dette er jeg veldig stolt over meg selv for, fordi jeg har jobbet SÅ hardt for å få til bare det å stå i alle fag, og gikk da ut med et såpass godt resultat som det jeg gjorde. Skoleåret har vært hardt til tider, men jeg har lært meg å takle angsten når den kommer, og jeg har også fått meg noen fantastiske venner som stiller opp når det måtte være. Jeg vil også nevne at jeg hadde verdens aller beste lærer, som var til så utrolig god hjelp og støtte for meg, og hun hjalp meg slik at jeg skulle få fullført dette skoleåret. 

Jeg og Gaute har fått oss leilighet i Tønsberg, og skal flytte dit sammen etter sommerferien. Det er ingenting jeg gleder meg mer til akkurat nå enn å flytte sammen med gutten jeg elsker til en by jeg er helt forelsket i, i en helt fantastisk leilighet. Gaute skal gå lærling som skipselektriker og jeg skal forhåpentligvis gå frisørlinja i Horten. Det er ikke helt sikkert at jeg kommer inn enda, men jeg krysser fingrene for at det også skal gå i orden.

Jeg har også fått førerkortet på bil!! Dette er noe jeg aldri trodde skulle skje noen gang, jeg har aldri sett for meg meg selv med bil lappen. Jeg kom veldig tregt i gang med kjøretimene, og ikke minst så tok jeg teorien alt for sent, men nå sitter jeg igjen med et førerkort som er bestått med glans og et stort smil om munnen. Gud så lykkelig jeg er!

Mhea

hallusination

01.07.2014 kl.23:14

Er virkelig glad på dine vegne, høres ut som at alt går mye bedere enn du har hatt det. Og stå på jente, du kommer til å klare dette helt fint. Du kommer til å like tønberg, det vedder jeg på. Det er en herlig by, med mye historie syntes jeg. Nå har jeg bodd i tønsberg i 3 år, og ble forelska i byen i første stund. Men stå på, ikke gi opp, så klarer du alt.

klem- Hallusination. :)
Mhea Melby

01.07.2014 kl.23:17

hallusination: Så hyggelig kommentar! Setter virkelig pris på dine ord! :-) Jeg var for første gang i Tønsberg sist måned, da vi så på leiligheten, og jeg er helt forelsket. Jeg elsker den byen!
Rubriks

01.07.2014 kl.23:28

Så bra, det er godt å høre at du er kommet så langt fremover i forhold til for et år siden. veldig bra. du har all grunn til å være stolt. Veldig fin blogg
Mhea Melby

01.07.2014 kl.23:53

Rubriks: Tusen takk for det! :-)
Rubriks

01.07.2014 kl.23:55

Ikke noe å takke for.. er bare ærlig. hvis du er glad i mat og forskjellige oppskrifter, så vil jeg anbefale deg å ta en tur innom på bloggen min :). Prøver ikke å reklame for bloggen
Mhea Melby

01.07.2014 kl.23:58

Rubriks: Skal ta en titt! Det kan jo være supert for meg og kjæresten som snart skal flytte ut! :-)
Birtheblirlege

02.07.2014 kl.01:04

Jeg synes det er utrolig flott at du lager et innlegg om ting som går bra! Det er nok av dem som bare klager! Man må få lov til å skryte av seg selv når man gjør noe bra og når man når mål man har satt seg! Jeg har en tendens til å belyse vanskelige tema, men prøver å være flink til å ha fokus på det positive likevel, det tror jeg er kjempe viktig! Så flink du har vært i år, du burde være stolt av deg selv :)
Mhea Melby

02.07.2014 kl.01:19

Birtheblirlege: Tusen takk for fine ord! :-) Det varmer!
Skriv en kommentar


hits / a>