Mhea

Hvordan det er å gå på frisørlinja

Skrevet 11.09.2014 klokken 19:02 | Kategori: Foto | Kommentarer: 10


Klikk på denne linken for å like facebook-siden min.


Hei dere! Så utrolig lenge siden sist. Kameraet mitt har vært tomt for strøm, og jeg hadde laderen min i Skjåk. Tirsdag denne uken fikk jeg laderen i posten, da min reddende engel (mamma) hadde sendt den til meg, så idag har jeg hatt med meg kameraet på skolen og tatt noen bilder til dere. Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om hvordan jeg opplever det å gå frisørlinjen.

Som dere kanskje har fått med dere, så går jeg frisørlinjen på Horten videregående skole Avd. Skippergata. Vi er en klasse på 14 elever, og vi er kun jenter. Da jeg først startet så var jeg så redd for mange ting, blant annet var jeg redd for at ingen i klassen kom til å forstå dialekten min, og at det ville gjøre meg usikker på å snakke med de andre jentene i klassen. Jeg var utrolig glad for at Malin fra klassen min på Otta også skulle starte på samme linje og samme skole som meg, det var på en måte en trygghetsfølelse for meg. Desverre sluttet Malin på skolen kun etter første dagen (av personlige årsaker), så automatisk ble jeg sinnsykt redd og nervøs for neste skoledag. Jeg var så redd for å føle meg alene.Jeg hadde ingen grunn til å føle meg alene. Dag nummer to på skolen gikk som en drøm. Jeg snakket så og si med alle, men spesielt sidekameraten min Ingrid. Jeg og Ingrid klaffet sammen som hånd i hanske, og vi er utrolig like på mange måter. Det var så utrolig godt å bli kjent med noen som meg selv. 

Nå i ettertid har jeg jo lært å kjenne de fleste andre i klassen, og jeg har ikke annet å si enn at det er en fantastisk bra klasse! Jeg trives så utrolig godt.Vi har frisørfag 26 av 35 timer i uken, og i tillegg til frisørfagene har vi norsk, engelsk, samfunnsfag og gym. 

Egentlig så er det makeup jeg brenner for, og makeup-artist jeg har lyst til å bli, men jeg ville ha en utdanning, noe jeg kunne falle tilbake til om ikke makeup-artist-drømmen min går slik jeg ønsker, og derfor fant jeg ut at å bli frisør var mitt ønske nummer 2. Selvfølgelig er det litt "hardt" for meg, om jeg kan si det slik, å gå frisørlinjen når jeg så sårt brenner for makeup, men jeg vet også at jeg gjør det riktige valget.

Å gå frisørlinjen er utrolig gøy, og utrolig lærerikt. Det er også et hardt fag med mange nye faguttrykk, og i og med at vi hadde streik de to første ukene må vi lære ganske mye på en gang. For meg er det veldig viktig at lærerne er "allrighte", og med de fantastiske lærerne vi har nå tror jeg året vil gå som en drøm. 


Meg og vår fantastiske kontaktlærer som ville være med på selfie.


Salongen vår bruker produkter fra Hårologi, og det er de mest miljøvennlige produktene man finner.

Idag startet vi med klipping, og vi klippet en gradert herreklipp.


Ingrid og Anine.

Til slutt vil jeg bare si at etterhvert vil vi trenge modeller, så om det er noen av dere lesere der ute som bor i nærheten av Horten som kunne tenke seg å være min modell, så kan dere ta kontakt på facebook-siden min HER.

Hvilken linje går du på, og hva liker du med den?
Mhea 

Vanja Sevilhaug Størvold

11.09.2014 kl.19:33

Så fin blogg du har, men mange store og fine bilder! Ta gjerne en tur innom min blogg og hadde vært koselig om du hadde lagt igjen en kommentar :)
Mhea Melby

11.09.2014 kl.19:34

Vanja Sevilhaug Størvold: Tusen takk for det! :-)

11.09.2014 kl.20:06

Æsj, så dumt at jeg bor så langt unna da!!;-) jeg digger å være modell!
Mhea Melby

11.09.2014 kl.20:14

Anonym: Hehe, ja det var dumt! :(
Charlie

12.09.2014 kl.10:28

Heisann!

Jeg er selv utdannet makeup artist og du gjør det rette med ta frisørutdannelse først! Dette vil gi deg mange fortrinn når du kommer så langt som til å jobbe som makeupartist, fordi mange oppdrag krever at man kan gjøre hår også.

Jeg gikk også frisør linjen først og er super glad for det! :)

Ønsker deg masse lykke til, dette er hardt arbeid! Men gu så gøy det er når du er ferdig og får begynne å jobbe! :D
Mhea Melby

12.09.2014 kl.16:52

Charlie: Ååh, så koselig at du kommenterer og gir tips! Spesielt koselig er det at du kan fortelle meg at jeg gjør det riktige valget! Tusen hjertelig takk! :-)
hallusination

12.09.2014 kl.21:52

Lykke til kjære deg, det er jo hardt arbeid, men du kommer ditt du vil etterhvert. :) Dette klarer du så fint, og godt at du har finni deg en venn, og snakker med andre. :)
Mhea Melby

13.09.2014 kl.10:54

hallusination: Tusen takk for det! :-)
ARNESEN

15.09.2014 kl.10:00

HURRA FOR LADERN!

Går frisørlinja på Horten VGS hvis du lurte :)
Mhea Melby

15.09.2014 kl.10:01

ARNESEN: AJEE!
Skriv en kommentar


hits / a>