Mhea

5 - Fire ting jeg skulle ønske jeg kunne

Skrevet 17.10.2013 klokken 10:34 | Kategori: 5 days challenge | Kommentarer: 0


1 - Jeg skulle ønske jeg kunne lese tanker. Tenk så gøy da! Alltid vite hva folk tenker på, og alltid vite hva folk tenker om deg. Dette hadde vært en spesielt god egenskap når det gjelder venner, det å alltid kunne vite om de tenker på noe de sliter med - om de trenger noen å snakke med. 

2 - Få døde tilbake. Er det noe jeg virkelig ønsker meg i hele verden, så er det å få tilbake bestemor. Bestemor var som en mor for meg, så da jeg mistet henne i 2011 var det akkurat som å miste sin egen mor og sorgen sitter selvfølgelig i meg enda. Jeg ville også fått tilbake min kjære oldemor og ikke minst kjære, søte, snille, gode Mirjam ♥ Mirjam gikk bort i desember i fjor, og var mammas barndomsvenninne og en god venn av familien. Savnet av de døde er så alt for stort, og jeg regner med at det ikke bare er meg som har det slik?


Meg og bestemor (tatt ca. 2007)

3 - Jeg skulle ønske jeg kunne knipse. Har aldri kunnet det, og der har irritert meg grenseløst at personer knipser forran meg for å demonstrere at de kan det men ikke jeg.

4 - Jeg kunne ønske jeg kunne all informasjon i hele verden. Tenk så deilig! Ingen dårlige karakterer på skolen, kun 6'ere og det ikke fordi du jukser men fordi du faktisk kan alt av informasjon. Tenk også så praktisk når du en gang får barn, du kan alltid være behjelpelig med leksene og lære bort. Nei vet du, det ville altså vært så deilig!

Hva kunne du ønske at du kunne?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

4 - Syv ting du er redd for

Skrevet 14.10.2013 klokken 23:17 | Kategori: 5 days challenge | Kommentarer: 2


1 - KLOVNER! Herregud, de er så stygge. 

2 - Store folkemengder, det gjør meg så sykt stressa.

3 - Trange rom. Jeg kan vel trygt si at jeg er litt klaustrofobisk. Om jeg er i et trangt, mørkt og innestengt rom kan panikken fort komme frem hos meg.

4 - Dukker. Seriøst, hva er meningen med disse? De skremmer livet av meg. Det falske fjeset dems er det som freaker meg ut.

5 - Alvorlige sykdommer. Jeg er livredd for at jeg eller noen som står meg veldig nær skal få en alvorlig sykdom. Mye av dette sitter nok i etter at jeg mistet min kjære bestemor i kreft for 2 år siden.

6 - Døden. Det å ikke vite hva som skjer etter man er død, det er en helt jævlig følelse for meg. 

7 - Å miste noen veldig nære. Jeg kan ikke tenke meg noe værre enn dette!

Noe du kjenner deg igjen i her?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

3 - Åtte ting som irriterer meg

Skrevet 11.10.2013 klokken 20:32 | Kategori: 5 days challenge | Kommentarer: 7


1 - Å sove dårlig. Hvem hater vel ikke det å ha en dårlig natts søvn? Det er hvertfall noe av det værste jeg vet og det irrirerer meg noe så grenseløst når jeg ikke får sove, vrir meg alle veier å prøver å finne en komfortabel stilling, om det er for varmt prøver man å ta det ene benet ut, eller begge ut, eller begge inni, men alt er bare for varmt. Og alt egentlig er veldig ubehagelig, uff.

2 - For selvgode folk. Når du sitter i klasserommet og gjør oppgaver, når folk roper ut at de er ferdige med kapittelet i en slik ekkel tone, hvor irriterende er ikke det? Eller når du har fått en karakter som du er fornøyd med på prøver, og andre bare "åh, jeg fikk bare en 5+ jeg... Faen så dårlig..."

3 - Å rydde. Jeg hater over alt på jord det å rydde, hvorfor kan ikke ting rydde seg selv? Jeg elsker når rommet mitt er ryddig, men jeg hater å rydde.

4 - Spillforespørsler på facebook. Hadde jeg ville spilt det spillet, hadde jeg spilt det. Det er ingen vits i å sende meg spillforespørsler. NEI, jeg vill ikke hjelpe deg på Candy Crush osv.

5 - Å klø en plass jeg ikke rekker til. Hvor irriterende er vel ikke det å måtte gni seg opp etter en vegg eller noe fordi du ikke rekker til en plass du klør?

6 . Drama. Jeg er virkelig ingen dramaqueen, jeg virkelig hater drama! Jeg skjønner ikke helt poenget i å lage så stort drama ut av alt. Hvorfor ikke bare ordne opp i ting uten noe drama?

7 - Umodne folk. Jeg har en episode jeg var vitne til med en person som skrev en statusoppdatering om en krangel personen hadde hatt med en annen, samtidig som denne personen blokkerte den andre personen det gjaldt. Personen skrev det nok for å få medfølelse fra andre, men den personen som var blokkert fikk jo ingen mulighet til å forsvare seg selv. Dette synes jeg var utrolig umodent, og det irriterer meg med slike ting.

8 - "Sover du?" Når jeg sover, og noen vekker meg for å spørre om jeg sover... da kan de bare komme seg så langt bort som mulig, for det finnes ikke noe mer irriterende enn det.

Noe du kjenner deg igjen i?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7 kommentarer

2 - Ni ting jeg gjør hver dag

Skrevet 10.10.2013 klokken 18:51 | Kategori: 5 days challenge | Kommentarer: 0


1 - Hver dag står opp. Det er faktisk en prøvelse hver morgen. Jeg må stå opp klokken 05:45, men drøyer det stort sett til 06:20. Bussen min til skolen går ti på syv, og så har jeg en 1 timer og 25 minutters lang busstur for å komme meg på skolen.

2 - Hver dag snakker jeg. Jeg er en slik jente der munnen alltid går i ett sett. Det går ikke en eneste dag uten at jeg skravler omtrent hull i hodet på noen.

3 - Hver dag synger jeg. Før stod jeg gjerne på en scene meg masse folk foran meg og sang, men etter jeg fikk angsten min har jeg såvidt sett på gitaren og bare holdt kjeft - helt til nå i det siste. Jeg synger hele tiden, og jeg bryr meg ikke om hvem som hører på. Jeg konsentrerer meg jo ikke om å synge fint, jeg bare synger fordi jeg enten kjeder meg eller fordi jeg ikke legger merke til det selv.

4 - Hver dag drikker jeg pepsi max. Jeg er totalt avhengig, det er den beste brusen som finnes!

5 - Hver dag spiller jeg Hay Day. Hay Day er virkelig avhengighetsskapende, og jeg må alltid sjekke om båten min har kommet og om dyene mine har mat. Det er virkelig et fritidsproblem jeg har fått, men sånn er det nå bare.

6 - Hver dag fryser jeg. Jeg er alltid så kald om morgenen, og i og med at jeg har rom i kjelleren blir det alltid kaldt der, så da får jeg frosten i meg hele dagen. 

7 - Hver dag tenker jeg på kjæresten min. Jeg har verdens beste kjæreste, og det går ikke èn dag uten at jeg tenker på han, savner han og skulle bare ønske jeg kunne vært med han hele tiden. Men så har det seg slik at vi begge går på forskjellige skoler, så jeg kan ikke alltid være med han. Det skal vel egentlig være sunt også det, og ikke se hverandre hele tiden og å kjenne på det med savn. Vi har i hvertfall et kjempegodt forhold!

8 - Hver dag sjekker jeg facebook, twitter, instagram og snapchat. En dag uten telefonen min ville vært en helvetesdag for min del, jeg er helt utrolig avhengig av den. Jeg har til og med med meg laderen på skolen slik at jeg får spilt Hay Day + ladet telefonen min i løpet av dagen.

eMSAcXCxo3

9 - Hver dag hører jeg på musikk! Musikk er en viktig del av livet mitt, av meg. Uansett hvilket humør jeg er i, så finnes det alltid en sang som beskriver det. Musikk er rett og slett herlig!

Jeg gjør alt dette i løpet av en dag, i tillegg til vanlige ting som å gå på do, spise, sove osv. 

Hva gjør du hver dag?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

1 - Ti fakta om meg

Skrevet 09.10.2013 klokken 22:10 | Kategori: 5 days challenge | Kommentarer: 0


Det er ikke så veldig mye å fortelle om meg, jeg er ingen spennende person, men jeg tenkte å finne litt andre fakta enn bare "Jeg heter Maria, og jeg er 17 år". So, here we go!

1. Jeg har flyttet over 14 ganger i løpet av mitt 17 år lange liv, det er nesten èn gang i året! Min far bor jo i Kristiansand, og jeg bor hos min mamma i Skjåk, så det er altså 72 mil unna meg og min far akkurat nå. Jeg treffer han som regel ikke mere enn 2-3 ganger i året, men i år har jeg faktisk vært der 4 ganger og skal ned igjen til jul.

2. Jeg er livredd for klovner, de er bare så unødvendig stygge. Nok å si om det!

3. Jeg elsker å ha bursdag! Den positive oppmerksomheten du får, den følelsen du får av at "dagen er din" og bare følelsen av at noen bryr seg, ser deg og husker deg er det beste med å ha bursdag. I tillegg kommer jo gaver, kaker osv...

4. Når det gjelder film, skal det utrolig mye til for at jeg synes en film er skummel! Jeg bare elsker skumle filmer, spesielt de om overnaturlige ting, men det skal nok litt mere enn "Paranormal Activity" til for å skremme på meg mareritt.

5. Jeg kunne gjort hva som helst for vennene mine, uansett om det hadde ødelagt en hel masse for meg selv. Jeg er en person som tenker på andre før meg selv, og har mange ganger i det siste fått høre at jeg må tenke på meg selv før andre, men det er noe jeg aldri kommer til å få til.

 
6. Jeg har veldig vanskelig for å stole på en person, det skal utrolig mye til før jeg begynner å fortelle om ting jeg ikke bør si til noen. Jeg har kun 3 personer jeg føler jeg kan fortelle absolutt alt til, og psykologen min er en av dem.

7. Jeg går første året på videregående om igjen, fordi jeg sluttet etter et halvt år i fjor. Dette skyldes at jeg gikk på en psykisk smell, og rett og slett ble helt hysterisk redd for å dra på skolen. I fjor gikk jeg Media og Kommunikasjon på Vinstra videregående skole, mens nå går jeg Design og Håndverk på Otta videregående skole.

8. I sommer var første gang jeg var i syden. Jeg dro dit med Eirin og hennes mor, søster og hennes niese. Vi var i Konakli i Tyrkia, på det fineste hotellet jeg har sett i hele mitt liv. Jeg er enda så utrolig takknemlig for at jeg fikk være med, minnene vil alltid sitte i meg.

9. Er meget redd for hva andre synes om meg, det er noe jeg bryr meg utrolig mye om. Jeg er ikke glad i meg selv som person, så jeg er på en måte avhengig av at andre skal være glade i meg. Derfor hvis noen kommer til meg og forteller at denne buksen jeg har på meg om dagen ikke er så fin, vil jeg nok aldri bruke den igjen uansett hvor fin jeg synes den er selv. Det har ikke alltid vært slik, før jeg gikk på den psykiske smellen min brydde jeg meg katta om hva andre synes om meg. 

10. Før farget jeg heletiden håret mitt etter årstidene. Det var hele tiden blondt om sommeren og brunt om vinteren. Nå i senere tid har jeg kommet frem til at jeg trives best som blondine, selv om jeg savner det brune håret støtt og stadig.

Lurer dere på noe mere så er det bare å spørre!
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

5 days challenge

Skrevet 09.10.2013 klokken 19:28 | Kategori: 5 days challenge | Kommentarer: 3


Jeg er ikke noe særlig fan av slike "challenges", men jeg tenkte at jeg kunne prøve en jeg fant for å få opp inspirasjonen min til å faktisk skrive noe. Valge og bare ha den så kort som fem dager i og meg at jeg ikke er noen stor fan av slike. Kommer til å skrive første innlegget senere i kveld, så jeg legger ut de fem tingene jeg skal skrive om de neste fem dagene i første omgang.Ser det greit ut?
Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

hits