Mhea

Forever and always

Skrevet 28.08.2014 klokken 21:09 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 8


Hei dere! Dette blir et skikkelig glad-innlegg, for idag har nemlig jeg og Gaute vært kjærester i to år! Tenk at han har holdt ut med meg i hele to år! Vi har det så utrolig bra sammen. Vi har flyttet sammen i en egen leilighet 7 timer unna vårt "gamle" hjem, og klarer oss helt selv. På disse to årene har jeg vokst så utrolig mye. Jeg har lært av alt jeg har opplevd, og Gaute har vært en del av det og han har vært verdens beste støtte for meg når jeg har trengt det. Jeg er verdens lykkeligste jente, og det er på grunn av Gaute!

Idag dro vi ut i Tønsberg. Først dro vi på Farmandstredet for å kjøpe gaver. Gaute har allerede fått en gave av meg, og det var en elektrisk skrutrekker som han har ønsket seg, men jeg ville jo også kjøpe noe på selve dagen. Han fikk den herlige parfymen Jean Paul. Han lukter godt, og jeg har noe godt å lukte på - vinn vinn situasjon for oss begge. Av Gaute fikk jeg en helt fantastisk nydelig ring.

Som dere alle sikkert vet, så er dette "infinity" eller "forever" symbolet, og derfor betyr denne ringen en hel masse for meg. Den symboliserer at jeg og Gaute er ment for hverandre, og skal holde sammen for alltid. Nå tenker dere alle sikkert "å, det er en forlovelsesring", men bare så det er klart; det er det altså ikke! :-)

Etter Farmandstredet dro vi på Dolly og spiste favoritt-pizzaen vår, og deretter dro vi på Kino og så filmen "Børning". Har dere ikke sett denne filmen, så vil jeg anbefale dere på det sterkeste å se den, den var utrolig bra!

Alt i alt så har vi virkelig hatt det koselig idag.

Hva synes dere om ringen, var den ikke fin?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Cozy

Skrevet 19.08.2014 klokken 18:40 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2
Hei dere! Da jeg kom hjem med bussen idag startet det plutselig å regne.... mye! Når jeg kommer med bussen må jeg gå siste biten hjem, og dette var noe jeg hadde fryktelig lite lyst til i regnværet. Jeg prøvde å ringe Gaute (som ikke starter lærlingtiden sin før neste mandag), men til ingen nytte. Han sov, og jeg måtte gå hjem. I og med at det regnet så fælt, og jeg bare hadde på meg en tynn genser, så fikk jeg frosten i meg da jeg kom hjem. Nå sitter jeg under teppet i sofaen, og drikker en god og varm kopp kakao.

Merker at jeg både gruer meg og gleder meg til vinteren nå. Jeg gleder meg fordi - kakao, tepper og store hettegensere, men jeg gruer meg også fordi jeg ikke liker å være kald. Nå som vi bor såpass nærme sjøen, så tør jeg ikke tenke på hvor kaldt det blir her om vinteren, men det er noe med kulden og vinteren som i tillegg er veldig koselig.

Gleder du deg til vinteren?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

New in

Skrevet 18.08.2014 klokken 19:02 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 12


Sko: H&M - 199,-
Mat boks: Nille - 40,-

Hei igjen folkens! Tok meg en liten "day off" i går, dessuten gjorde jeg ikke noe annet enn å slenge på sofaen, så det var ikke så veldig mye å blogge om heller. Idag har jeg, som veldig mange andre, hatt min første dag på skolen igjen etter sommerferien! Som tidligere skrevet var jeg veldig nervøs. Jeg tok buss til Horten, og møtte Malin en time før skolen startet, bare fordi vi skulle ha god tid på oss til å finne frem. Både Malin og jeg har retningssans som en gullfisk, så det var nok lurt at vi hadde god tid på oss.

Skoledagen startet med alle vg2 elever samlet i gymsalen, før vi så ble delt inn i klassene og gikk til klasserommene. Klassen jeg går i består av 14 andre jenter + meg. Jeg var veldig nervøs for hvordan dagen kom til å gå, i og med at jeg visste at jeg ville bli "en av de nye". Alle i klassen virket kjempehyggelige, og jeg tror definitivt at jeg vil trives. Skoledagen var stort sett den typiske kjedelige første skoledag, med mye informasjon på en gang og en haug med papirer som skulle underskrives, men for min del var det også veldig spennende. Helt ny skole, helt nye mennesker.

Etter skolen dro jeg og Malin på et kjøpesenter i Horten kalt "Sjøsiden", der jeg endelig fikk kjøpt meg nye sko! Jeg hadde på meg converse-skoene mine idag, og jeg fatter virkelig ikke hvorfor jeg er så dum hver gang!? Converse skoene mine gir meg gnagsår på lilletåen, og dette er jeg fullt klar over, så at jeg tok på meg dem idag tidlig var ikke noen sjakktrekk. Så ja, da fikk jeg kjøpt meg nye sko, endelig! Jeg var også innom på Nille for å kjøpe litt skolesaker, så i tillegg til den kule mat boksen over (som jeg dessuten bare måtte ha!!) så kjøpte jeg to penner, en perm og et pennal. 

For øyeblikket sitter jeg godt plantet i sofaen, og her har jeg planer om å tilbringe resten av kvelden også. Etter lite søvn i natt og en tidlig start på dagen, må jeg ærlig innrømme at jeg er veldig sliten.

Hvordan var din første skoledag?
Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12 kommentarer

Add some colour

Skrevet 16.08.2014 klokken 15:44 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 6


Jeg vet ikke med dere, men jeg er veldig glad i å ha ting hvitt og nøytralt. Å ha en stilren leilighet som jeg kan møblere og pynte slik jeg vil er noe jeg alltid har drømt om. Men er det noe jeg også synes er viktig, så er det å også tilsette litt farger inn blant alt det hvite, skape litt kontraster! Jeg liker spesielt godt å ha farger på kjøkkenutstyr, ikke alt, men litt. Det gjør matlagingen så mye morsommere! Matlaging har aldri vært så gøy som da jeg stekte egg i denne rosa stekepannen min idag til frokost. Stekepanne fra Clas Ohlson

Hva mener dere?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Be yourself

Skrevet 15.08.2014 klokken 16:51 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 16
Er det en ting jeg tenker veldig mye på for tiden, så er det skolestarten på mandag. En helt ny skole, helt nye folk. Skolen jeg skal starte på har litt over 1000 elever, noe som er en stor forskjell fra det jeg er vant til. Jeg kjenner at jeg både gruer og gleder meg, men en trygghet for meg er at jeg skal gå i samme klasse som ei venninne jeg gikk sammen med på Otta før sommerferien. Jeg kjenner altså en person blant 1000 andre. For meg er det helt uvirkelig at så mange mennesker kan være samlet på ett sted likt. Som tidligere skrevet har jeg angst for store folkemengder, men etter et års erfaring fra BUP har jeg lært hvordan jeg skal takle angsten om den sniker seg innpå slik den har gjort tidligere, så den erfaringen skal jeg definitivt ta med meg videre. 

Jeg vet med meg selv at jeg skal klare dette. Jeg har vanligvis ingen problemer med å takle nye utfordringer, bli kjent med nye mennesker og trives på nye plasser. Den eneste planen jeg har er å være meg selv hele veien, og jeg vet at det vil være godt nok for noen, og for andre ikke. De eneste jeg skal bry meg om er dem som ser på meg som god nok slik jeg er. Dette er noe jeg mener alle burde tenke på. Folk som ikke godtar deg for den du er er virkelig ikke verdt tiden din. Du er god nok slik du er!

Hvordan blir/ble din skolestart?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

16 kommentarer

Vår lille sofakrok

Skrevet 14.08.2014 klokken 21:02 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 15


Hei dere! Jeg og Gaute kom hjem fra Kristiansand i går, etter å ha vært der i 4 dager. På vei hjem var vi innom morfaren min og hentet tv'en vår, å så var vi en tur på IKEA. Vi handlet et stuebord, en pult, to hyller til å henge på veggen og litt andre små ting. Jeg tenkte jeg skulle vise dere sofakroken vår, i og med at det er den som er sånn ca ferdig. For de av dere som lurer, så har vi tv også (i og med at vi hentet den hos bestefaren min) men jeg valgte å ikke vise dere den enda da morfar glemte å sende med stetten til tv'en. Så foreløpig står den på gulvet, og vi har dessuten ikke fått den til å funke enda heller, haha. Men anyways, her er noen bilder av sofakroken vår. 

Puter: Europris
Bilde: gave fra mamma, fra Nille
Duk: Europris
Telys holdere: Gave fra skjønneste Gunnhild, vet ikke hvor de er fra
Sofa: Var i leiligheten fra før, så vet ikke hvor den er fra heller
Bord: Ikea, fra serien LACK - fåes kjøpt HER  

Så, hva synes dere?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

15 kommentarer

On the road again

Skrevet 09.08.2014 klokken 15:59 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Hei alle sammen! I går dro jeg og Gaute til Tønsberg som sagt, og vi var fremme rundt ett på natten. Vi var innom hos onkel en tur, før vi dro videre til Tønsberg.

I skrivende stund sitter vi i bilen på tur til Kristiansand. Vi skal rett til kusina mi og sove der til i morgen før vi drar videre til pappa. I kveld skal jeg, Gaute og kusina mi Sandra ut på byen og sjekke livet med noe godt i glasset. Kanskje dere hører fra meg igjen senere idag.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Villa Italia

Skrevet 07.08.2014 klokken 22:56 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 4


I kveld var jeg og Gaute ute med Eirin og Gunnhild. Eirin og Gunnhild er to av mine beste venner, og vi fant ut at vi måtte treffes før jeg og Gaute flytter i morgen (!!!). Så da dro vi ut på Villa Italia og spiste Pizza. Det var kjempekoselig, og disse to jentene er definitivt to av de jeg kommer til å savne mest når jeg flytter. Et lite bildedryss fra i kveld:
Gunnhild og Eirin ♥ 


Gaute ♥Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Lykkerus

Skrevet 06.08.2014 klokken 21:53 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 8


Hei folkens, og beklager for lite oppdatering, men som jeg har forklart før så er jeg ganske travel. På fredag flytter jeg og Gaute til Tønsberg, og på Lørdag drar vi videre til Kristiansand for å besøke en hel haug. Jeg gleder meg så utrolig mye til å treffe pappaen min igjen, det er så alt for lenge siden sist! Og ikke minst så gleder jeg meg til å endelig få treffe "bonus" tantebarnet mitt. Jeg har ei venninne på sørlandet som jeg har kjent siden 6. klasse, og hun har fått en herlig baby for 7 mnd siden som jeg da er "bonustante" til. 

Jeg gleder meg også til å få på plass alt i leiligheten slik at jeg endelig får vist dere den! Har handlet inn en del nye ting til den mens jeg har vært i Skjåk, og når vi skal til Kristiansand så skal vi hente en tv som jeg har fått av morfaren min og så skal vi på IKEA å kjøpe et midlertidig bord + noen hyller og kanskje litt annet. Vet aldri hva man finner på IKEA når man først er der. Grunnen til at vi kun skal ha et midlertidig bord er fordi jeg holder på å skal lage et pallebord. Vi har ikke plass i bilen til å få fraktet det til Tønsberg på denne turen, så jeg skal gjøre det ferdig i høstferien og ta det med til Tønsberg da. 


Bare et bilde jeg tok på fjellet idag, fordi jeg ikke hadde noen andre bilder, og et innlegg uten bilder er veldig kjedelig.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Stram timeplan

Skrevet 23.07.2014 klokken 15:28 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 14


Hei folkens, jeg har ikke glemt dere.

Den siste tiden, og tiden fremover har vært, og er ganske travel for meg og Gaute. Forrige uke var vi i Tønsberg i leiligheten med første flyttelass, og siden vi da ikke hadde fått internett der enda så ble det ingen blogging. Vi fikset en del da vi var der nede, og fikk blant annet kjøpt inn litt nødvendig kjøkkenutstyr, en støvsuger og ny seng. Når sant skal sies så ble kjøkkenutstyret og støvsugeren sponset av mor til Gaute, og sengen fikk vi av min mor og stefar. Så om dere leser dette; vi er kjempetakknemlige for all hjelp! Har et par bilder som jeg tok med mobilen min, som dere kan få se som en slags liten sniktitt på leiligheten. Hele leiligheten skal dere få se når den er helt ferdig.

 

Da vi kom hjem fra Tønsberg dro vi rett til faren til Gaute for å beise huset hans. Vi kom bare halvveis før vi bestemte oss for å fullføre det neste uke. Denne uken her har Gaute lan hjemme hos seg, med meg og en kompis av han. Det vil si at gutta skal game helt til neste mandag. 

I går tok jeg med meg Eirin ut først på shopping på Otta (saaaalg) der jeg fikk kjøpt meg en ny bikini, to tightser og en genser (+ en liten ting til den nye tanteungen min som kommer i August!!). Etter shoppingrunden dro vi på stranda for å bade og grille pølser, og ikke minst; spise jordbær! Har desverre mistet minnekortet til kameraet mitt, så jeg får vise dere mobilbildet jeg tok som jeg la ut på mystory på snapchat i stedet. Ellers fremover så har vi en del planer også. Vi skal til Danmark 8. August til 10. August da vi skal i barnedåp, og uken etter der skal vi være i Kristiansand litt før turen går videre til Tønsberg og hjem til leiligheten vår. Jeg har nemlig kommet inn på skole i Horten som jeg håpet på, så vi starter på skolen 19. August. 

Alt går fortsatt på skinner, noe som virkelig er herlig!

Har du lyst til å se resten av leiligheten når den er ferdig?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

14 kommentarer

Prosjekt: Pute

Skrevet 25.04.2014 klokken 10:36 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Hei igjen dere!
På skolen nå har vi et nytt prosjekt, vi skal designe og lage en pute. Jeg har valgt å lage en pute til nevøen min som kommer senere på året, for ja, jeg skal nemlig bli tante igjen og jeg GLEDER meg!

Siden jeg var så lur at jeg klarte å forsove meg idag, så har jeg kun fått klippet ut formen på puten og disse to uglene som dere ser på bildene over, men jeg ligger ikke så veldig langt etter. Om noen skulle lure, så skal puten jeg lager være 40x40 cm, og jeg har derfor lagt til 1,5 cm på hver side i og med at kantene skal brettes inn når jeg skal sy. Det skal bli veldig spennende når jeg skal begynne å sy, fordi jeg og symaskinen er ikke verdens beste venner for å si det slik!

Bildene er ikke verdens beste, fordi jeg klarte å glemme kameraet hjemme idag så da ble det et lite innlegg fra mobilen.

Har du laget egen pute noen gang?
Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Prosjekt: Bryllup

Skrevet 11.04.2014 klokken 12:40 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 9


Hei dere, om det fortsatt er noen av dere.

Jeg har funnet ut at jeg kan skrive litt om hva vi gjør på skolen om vi gjør noe spesielt som kan være interessant. Som dere kanskje har fått med dere, så går jeg Design og Håndverk på Otta videregående skole, og neste år skal jeg gå frisør. Denne uken på skolen har vi hatt et prosjekt der det gikk ut på at alle skulle designe sitt eget produkt med temaet bryllup. Jeg valgte å lage en plakat med bilder av forskjellige ting på som kjole og sko og lignende, men at hovedoppgaven min skulle være å designe en sminkelook som passet. Her ser dere sluttproduktet, og dere ser også litt av looken som jeg lagde. Her er bildene av sminken litt større:

Det var litt vanskelig å få frem at fargen som er i øyekroken faktisk er lyserosa, men læreren fikk se sminkelooken i virkeligheten også og synes den passet veldig godt til de andre bildene jeg hadde funnet. 

Det var veldig mange kreative ideer, der blant annet ei i klassen lagde bryllupskake. Jeg kan ærlig innrømme at den smakte kjempegodt, og jeg liker ikke marsipan en gang. Det var også ei som lagde blomster til en blomsterbukett, av silkepapir! Det var flere i klassen som ikke ble helt ferdige med prosjektene sine, sånn som disse blomstene, de skulle jo bli satt sammen til en bukett, men jeg synes blomstene i seg selv var så utrolig godt laget at jeg bare måtte vise dere dem!Så, hva synes dere om slike innlegg?

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9 kommentarer

Love is a human right

Skrevet 21.02.2014 klokken 15:26 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 5

Idag fikk jeg mitt Amnesty-armbånd i posten. Dette er en sak jeg virkelig brenner for. At homofili faktisk er straffbart i visse land er for meg helt uforståelig. Alle mennesker skal ha rett til å elske hvem de vil, uansett kjønn. Homofili og ekteskap med samme kjønn er jo lovlig her i Norge, og selv har jeg en tante som er lykkelig gift med ei fantastisk dame og det er noe jeg er veldig stolt av! Jeg mener at alle mennesker skal få være seg selv og leve et fritt og godt liv, uansett legning. Alle er like mye verdt!

Om du også vil hjelpe Amnesty og stoppe diskriminering og forfølgelse av mennesker på grunn av deres seksuelle orientering eller kjønnsidentiter, så kan du sende en sms med REGNBUE <Ditt navn> <Din adresse> til 2160. Hver sms gir Amnesty en støtte på 35 kroner. 

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

Busy woman

Skrevet 28.10.2013 klokken 08:59 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 6


Hei dere! Nesten to uker siden sist, og det beklager jeg. Har faktisk vært veldig opptatt med presentasjoner til skolen, trening etter skolen og det er mange dager jeg har kommet sent hjem fra skolen. Jeg går på Otta videregående skole, og jeg må kjøre 3 timer med buss hver dag, så jeg er ofte veldig sliten når jeg kommer hjem også. 

Jeg skal som sagt prøve å få til en sminkevideo, tenkte jeg skulle begynne på den idag når jeg kommer hjem fra skolen om jeg ikke er for sliten eller opptatt. Planen er foreløpig å vise dere hverdagssminken min, men hvis jeg synes det blir litt kjedelig legger jeg nok til en liten sminkelook med øyenskygger også.Har også store planer om forandringer i designet mitt her på blogg.no, jeg må bare få satt i gang tankene og ideene mine og få noen til å hjelpe meg med det. Kanskje dere har noen tips til hvordan jeg kan ha det? :-)

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

The Autumn is here

Skrevet 08.10.2013 klokken 23:57 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 8
Hva synes du om dette bildet?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Hvor blir inspirasjonen av?

Skrevet 08.10.2013 klokken 00:02 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Herregud, jeg er en elendig blogger.

Jeg har så lyst, jeg vil så gjerne - men hvor blir inspirasjonen av? Det å være en blogger er noe jeg har hatt lyst til i en lang lang tid, men jeg har liksom aldri helt fått det til. Jeg er veldig glad i å uttrykke meg, uttrykke følelser og sterke ting, men jeg er for feig til å fortelle om mine egne psykske lidelser og mine egne følelser. Jeg er rett og slett redd for tilbakemeldingene og reaksjonene til andre. Men jeg er også glad i det å bare skrive noe. Det trenger ikke å være om slike klisjè, følelsesrettet ting heller, men hva i all verden skal jeg skrive om? Jeg skal prøve å få til litt blogging etterhvert her igjen nå, jeg føler det kan hjelpe meg litt på veien også bare det å få ned noe på "papir", enten det er et bilde eller litt tekst. 


Et høstbilde jeg tok for ca. en uke siden. Veldig random, men innlegget hadde blitt tomt uten et eneste bilde.

Kommer du til å lese bloggen min fremover?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Tyrkia baby

Skrevet 10.08.2013 klokken 01:01 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Heihei! Nå ligger jeg og Eirin i sengen med reisefeber så til de grader! Om seks og en halv time drar vi fra hjemme med nesa mot Gardermoen, og halv fire går flyet vårt til Tyrkia, Alanya!! Dette blir den første gangen jeg drar til Syden, og jeg gleder meg som en liten unge! Må foresten legge til at dette innlegget blogges fra blogg.no appen på tlf, så jeg vet ikke hvordan dette blir seende ut på bloggen men det får så være. Vi får vel prøve å sove nå, så kanskje vi snakkes i morgen.
Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Aursjoen

Skrevet 30.07.2013 klokken 14:41 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


I går var jeg og to kompiser på skogstur på Aursjoen. Kompisen min, Eilif, har hytte der og vi skulle opp med noe mat til familien hans som var på hyttetur. Jeg hadde såklart med kameraet, og tenkte jeg skulle vise dere hvor vakkert det var der oppe! Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at klokken skal bli kvart over tre, slik at meg og mamma får dratt til Bismo. Skal ta buss klokken kvart på fire fordi jeg skal til Gaute å være der til torsdag. I mellomtiden mens vi venter på at bussen skal komme skal vi sjekke om den nye telefonen min har kommet! 

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Back in Skjåk

Skrevet 28.07.2013 klokken 16:41 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Hei dere! De siste dagene har det vært null blogging, og det er fordi jeg har reist tilbake til Skjåk. Jeg dro torsdag morgen, og siden torsdag til nå har kjæresten vært hos meg. I og med at jeg ikke hadde sett han på rundt en måned så fant jeg ut at jeg fikk la bloggen ligge og bare nyte tiden med Gaute. Vi har foresten vært sammen i 11 mnd idag!

På fredag var det vorsh hos meg før vi dro videre på Storøyafestivalen. Ellers har det ikke skjedd noe særlig. Er enda veldig sliten etter den 12 timers lange bilturen i og med at jeg ikke har fått noe særlig søvn siden, derfor har det ikke skjedd noe - å dermed har jeg ingenting å blogge om enda. Får håpe det skjer litt mer til uka igjen!Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Is this real, or is it fantasy?

Skrevet 24.07.2013 klokken 00:42 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Hva synes dere om bildet?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Blogginnleggtips?

Skrevet 21.07.2013 klokken 19:49 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 3


I helga har jeg hatt lite tid til blogging. Fredag var jeg hos May-Helen og satt barnevakt sammen med henne, og i går var jeg og min bror hos ei venninne sammen med noen folk og hadde grillfest. Vi overnattet der (det vil si; jeg var den eneste som sov) og det er nesten så jeg kan si at jeg akkurat kom inn døra hjemme. Resten av kvelden tenker jeg at jeg bare skal ligge lettere avslappet i senga og gjøre ingenting. Det er jeg veldig flink til! Dette ble et veldig kjedelig blogginnlegg, men jeg har faktisk i tankene å skrive et blogginnlegg om mine meninger om ett eller annet, vet at mange liker slike innlegg. Men først blir jeg nødt til å finne ut hva det innlegget skal handle om. Forslag?Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Sommerkos på stranda

Skrevet 17.07.2013 klokken 18:28 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 4


Kom hjem for en liten stund siden etter at jeg og May-Helen hadde vært på stranda og hygget oss med litt diverse å spise på. Det slår som regel aldri feil når været er som det er, men etterhvert ble det faktisk så varmt at vi flyktet inn. Det er kaldere inne enn ute. Det er også spådd tropenatt i natt, så i natt blir jeg og May-Helen å finne ute en eller annen plass å sover. Når jeg kom inn, gikk jeg rett i dusjen og dusjet i iskaldt vann, og gjett om det var deilig! Sommeren har virkelig kommet for fult her på sørlandet, og såklart er jo det herlig.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Maleprosjekt

Skrevet 17.07.2013 klokken 13:46 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Beklager for null blogging de to siste dagene. Jeg har ikke glemt det, jeg har bare vært veldig opptatt. Det ble nemlig bestemt veldig spontant siden jeg hadde et ønske om det at vi skulle male stua og spisestua, så det gikk hele mandagen til. I går fikk vi nye møbler som vi brukte en del tid på å skru opp. Nå holder stemora mi på å male peisen, og jeg skal vise dere før/etter bilder når alt er på plass igjen. Ellers kan jeg jo vise dere fargene vi har brukt.

Muskattnøtt har vi brukt i stua.
Laurbær har vi brukt i spisestua.
Den mørke har vi brukt på peisen og på noen lamper vi har på veggen.

Så foresten nå at det ble litt dårlig kvalitet på de før og etter bildene, jeg må ha gjort noe feil med innstillingen på det lille kameraet mitt, så bildene er da litt kornete.

Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Brygga

Skrevet 14.07.2013 klokken 22:17 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Idag har jeg vært ute med May-Helen og William, og vi har rett og slett ikke gjort noe annet enn å sitte på brygga å snakke. Jeg og May-Helen har tatt litt bilder idag, men mange av dem egnet seg ikke for internett i og med at hun fant ut at jeg hadde fisheye-effekt på kameraet mitt. En god latter fikk vi, selvfølgelig, men jeg følte ikke for å dele dem med dere. 


å så sint.Senere skal jeg over til henne og finne på noe, skal i hvertfall se på de nydelige kattungene hennes. Kanskje jeg tar noen bilder av dem som dere kan få se! Akkurat nå skal jeg og stemoren min gjøre klart til at vi skal male stua i morgen, og jeg kan nesten ikke vente - synes det er utrolig gøy å male!

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Tomt for strøm

Skrevet 13.07.2013 klokken 12:31 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Beklager null blogging de to siste dagene. Torsdag var bare en helt vanlig chilledag der jeg gjorde absolutt ingenting, mens i går var jeg og Kari på sørlandssenteret og skjemte meg bort litt mens jeg i tillegg kjøpte litt selv. Kan vise dere innkjøp om det er interesse for det, men må som sagt vente til kameraet har strøm igjen.

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at jeg er nødt til å stelle meg, før jeg og Benjamin (bror) skal en tur på treningsstudioet.


arkivbilde.

Ellers har jeg veldig lite å blogge om, i og med at hverdagen min stort sett går til bading og ikke så veldig mye mere enn det. Det er jo sommer, dere! Så om dere har noen forslag til litt andre innlegg jeg kan skrive, så kan dere kommentere det på dette innlegget.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Summer

Skrevet 10.07.2013 klokken 17:51 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Da jeg stod opp idag var det rett ut og bade. Ja, jeg badet faktisk idag og det var herlig. Da vi kom hjem la jeg meg panneflat på gresset, smørte meg i litt sololje og siden har jeg lugget der helt til nå da jeg kom inn og her sitter jeg.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

På plass

Skrevet 10.07.2013 klokken 00:40 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Da var jeg på plass hos min far. Våknet opp til en litt dårlig dag for min del, men det ble litt bedre ut over dagen. Vi dro først på matbutikken og handlet inn litt forskjellig, og med en gang vi kom hjem dro jeg, pappa og hunden vår King på stranda. Det var egentlig meningen at jeg skulle bade, men siden jeg kun har badet en gang i år flaut så var jeg ikke kommet inn i bade-moduset enda og det var litt for kaldt for meg, i tillegg til at solen ikke lengre skinte på stranden slik at jeg fikk varmet meg når jeg eventuelt kom opp igjen. Skal gjøre en nytt og tappert forsøk i morgen.Når vi kom hjem satt vi oss ute på verandaen og spilte litt UNO. Ufattelig hvor gøy et lite kortspill kan være. Etterhvert begynte pappa å grille noe kjøtt, mens jeg og ste-moren min Kari stod på kjøkkenet og kuttet opp grønnsaker til salat. Middagen smakte fortreffelig, om jeg kan få sagt det mildt.Men nå er jeg i hvertfall på plass, og her blir jeg til rundt den 23. - 24. eller noe i den duren, så får vi da se om jeg finner noe interresant å blogge om videre.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Everything has beauty

Skrevet 09.07.2013 klokken 13:50 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 3
Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Kosekveld

Skrevet 09.07.2013 klokken 02:00 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Ja, da var jeg her igjen. "For hvor lenge?" tenker vel du, vel, det får vi da se. Har slettet alle gamle innlegg, fått et nytt design på bloggen (som jeg dessuten har igjen litt pirk på) og denne gangen starter jeg med blanke ark igjen. Har fått link til facebooksiden min, twitteren og youtubekontoen min, så dere må gjerne inn der å se. 

For tiden befinner jeg meg på det glade sørlandet, og nyter det som aldri før. Kjenner virkelig at jeg trengte dette nå. Har vært hos min kusine nå i snart en og en halv uke, noe som har vært kjempekoselig. Treffer jo ikke kusinen min eller familien her nede generelt mer enn max 2-3 ganger i året, så at jeg nyter dette er bare fornavnet.

I morgen drar jeg til pappa, så jeg og Sandra har hatt vår siste kveld sammen i kveld. Det har rett og slett vært en kosekveld for oss, vi har spist godteri, drukket energidrikke (for å holde oss våkne) og vi har til og med tatt en liten kveldstur ute i byggefeltet. 

Jeg har foresten kjøpt meg et nytt kamera, tenkte det kunne være greit å ha et lite kamera liggende som jeg alltid kan ha med meg i veska. Bildene over er tatt med det kameraet, så det tar ikke så verst bilder egentlig. Kameraet jeg har kjøpt meg er Canon IXUS 240 hs. Rosa såklart.Nå er det tid for litt girltalk før søvnen slår oss. Vi skal opp tidlig i morgen å spise frokost, for så å nyte den siste dagen sammen før jeg drar til min far i et par uker.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hits