Mhea

New in: Makeup

Skrevet 26.08.2014 klokken 22:47 | Kategori: Innkjøp | Kommentarer: 10


Hei dere! Jeg har vært ganske travel de siste dagene. Som fortalt så har jo skolen startet, men i og med at det er streik har vi minimalt med skoletimer. Til vanlig har vi 35 skoletimer i uken, mens nå som det er streik så har vi kun 10 timer i uken, så vi mister en del timer. I helgen var jeg og Gaute i Skjåk på 40 års lag til min mor, og det var kjempe gøy og koselig! Jeg tok hverken med meg kameraet eller dataen den helgen, rett og slett fordi jeg ikke ville bli sittende på dataen i stedet for å få ting gjort.


 I dag dro jeg og Ingrid fra klassen inn til Tønsberg sentrum og handlet litt på Farmandstredet, som er et kjøpesenter i Tønsberg. Jeg trengte litt sminke, så det var faktisk kun det jeg handlet. Vi dro egentlig til Tønsberg for at jeg skulle kjøpe ny kameralader, i og med at jeg ikke finner igjen den jeg har fra før og kameraet snart er tomt for strøm, men det ble lagt helt i glemmeboksen. Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg kjøpte, og skrive litt om produktene i og med at jeg faktisk allerede har fått prøvd de fleste produktene.


Vippetang fra H&M
Denne har jeg ikke fått prøvd enda, men jeg trengte en vippetang i og med at den jeg hadde før ble ødelagt. Denne var bare så elegant, så jeg måtte ha den.


Maskaraer fra H&M
Mega Volume Collagene 24h - Denne har jeg prøvd før, og er så langt min favoritt maskara.
Mega Volume Mascara - Denne har jeg ikke fått prøvd enda, men akkurat som vippetangen så så den elegant ut, og børsten virker skikkelig god, så jeg måtte bare ha denne også. Denne skal jeg prøve i morgen.


Foundation fra The Body Shop
Jeg har alltid slitt med å finne min foundation. Jeg sliter med tørr hud i t-sonen og områdene rundt nesen, så alle foundationer jeg har prøvd tidligere har på en måte "smuldret" opp rundt disse områdene, uansett om jeg har brukt fuktighetskrem først. Denne foundationen gjorde ikke det, og jeg ble så fornøyd med resultatet. Denne foundationen er veldig rennende, noe som gjør det lettere for meg å jobbe med for å få et fint resultat. Den er noe lysere enn jeg hadde ønsket, men med pudderet jeg viser dere under her blir resultatet kjempe fint!


Foundation-kost fra The Body Shop
Jeg har aldri vært noen stor fan av foundation-koster, mye fordi jeg aldri helt har fått til å påføre foundationen med den. Med denne kosten føler jeg akkurat det samme, jeg er ikke helt imponert. Når jeg påfører med den, får jeg "streker" i fjeset, noe som for meg tar ganske lang tid å fikse. Det er godt mulig at det er jeg som ikke har helt treningen i det å påføre med foundation-kost, så jeg gir ikke opp.


Pudder fra The Body Shop
Dette pudderet er helt fantastisk! For meg er det ikke for mørkt, og jeg får heller ikke den typiske oransje-fargen i fjeset av den slik jeg gjerne får av andre pudder. Pudderet passer perfekt med foundationen min over.


Highlighter, Bronzer og Blusher sett fra H&M
I all evighet har jeg lett etter highlighter og bronzer som passer til meg, og endelig fant jeg det! Jeg bare elsker bronzeren og blusheren, highlighteren der i mot er jeg litt usikker på. Det er godt mulig at det er jeg som har påført det feil, men på meg ble denne highlighteren litt grå-aktig. Den gir glød, for all del, men for meg ble fargen litt feil. Jeg velger å tro at det bare er jeg som ikke er vant til å bruke highlighter, så jeg vil prøve den ut noen ganger til, så kan jeg heller fortelle dere igjen senere hva jeg synes om den!

Hva synes dere om innkjøpene?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 kommentarer

hits