Mhea

Prosjekt: Pute

Skrevet 25.04.2014 klokken 10:36 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Hei igjen dere!
På skolen nå har vi et nytt prosjekt, vi skal designe og lage en pute. Jeg har valgt å lage en pute til nevøen min som kommer senere på året, for ja, jeg skal nemlig bli tante igjen og jeg GLEDER meg!

Siden jeg var så lur at jeg klarte å forsove meg idag, så har jeg kun fått klippet ut formen på puten og disse to uglene som dere ser på bildene over, men jeg ligger ikke så veldig langt etter. Om noen skulle lure, så skal puten jeg lager være 40x40 cm, og jeg har derfor lagt til 1,5 cm på hver side i og med at kantene skal brettes inn når jeg skal sy. Det skal bli veldig spennende når jeg skal begynne å sy, fordi jeg og symaskinen er ikke verdens beste venner for å si det slik!

Bildene er ikke verdens beste, fordi jeg klarte å glemme kameraet hjemme idag så da ble det et lite innlegg fra mobilen.

Har du laget egen pute noen gang?
Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Prosjekt: Bryllup

Skrevet 11.04.2014 klokken 12:40 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 9


Hei dere, om det fortsatt er noen av dere.

Jeg har funnet ut at jeg kan skrive litt om hva vi gjør på skolen om vi gjør noe spesielt som kan være interessant. Som dere kanskje har fått med dere, så går jeg Design og Håndverk på Otta videregående skole, og neste år skal jeg gå frisør. Denne uken på skolen har vi hatt et prosjekt der det gikk ut på at alle skulle designe sitt eget produkt med temaet bryllup. Jeg valgte å lage en plakat med bilder av forskjellige ting på som kjole og sko og lignende, men at hovedoppgaven min skulle være å designe en sminkelook som passet. Her ser dere sluttproduktet, og dere ser også litt av looken som jeg lagde. Her er bildene av sminken litt større:

Det var litt vanskelig å få frem at fargen som er i øyekroken faktisk er lyserosa, men læreren fikk se sminkelooken i virkeligheten også og synes den passet veldig godt til de andre bildene jeg hadde funnet. 

Det var veldig mange kreative ideer, der blant annet ei i klassen lagde bryllupskake. Jeg kan ærlig innrømme at den smakte kjempegodt, og jeg liker ikke marsipan en gang. Det var også ei som lagde blomster til en blomsterbukett, av silkepapir! Det var flere i klassen som ikke ble helt ferdige med prosjektene sine, sånn som disse blomstene, de skulle jo bli satt sammen til en bukett, men jeg synes blomstene i seg selv var så utrolig godt laget at jeg bare måtte vise dere dem!Så, hva synes dere om slike innlegg?

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9 kommentarer

hits