Mhea

Aursjoen

Skrevet 30.07.2013 klokken 14:41 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


I går var jeg og to kompiser på skogstur på Aursjoen. Kompisen min, Eilif, har hytte der og vi skulle opp med noe mat til familien hans som var på hyttetur. Jeg hadde såklart med kameraet, og tenkte jeg skulle vise dere hvor vakkert det var der oppe! Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at klokken skal bli kvart over tre, slik at meg og mamma får dratt til Bismo. Skal ta buss klokken kvart på fire fordi jeg skal til Gaute å være der til torsdag. I mellomtiden mens vi venter på at bussen skal komme skal vi sjekke om den nye telefonen min har kommet! 

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Back in Skjåk

Skrevet 28.07.2013 klokken 16:41 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Hei dere! De siste dagene har det vært null blogging, og det er fordi jeg har reist tilbake til Skjåk. Jeg dro torsdag morgen, og siden torsdag til nå har kjæresten vært hos meg. I og med at jeg ikke hadde sett han på rundt en måned så fant jeg ut at jeg fikk la bloggen ligge og bare nyte tiden med Gaute. Vi har foresten vært sammen i 11 mnd idag!

På fredag var det vorsh hos meg før vi dro videre på Storøyafestivalen. Ellers har det ikke skjedd noe særlig. Er enda veldig sliten etter den 12 timers lange bilturen i og med at jeg ikke har fått noe særlig søvn siden, derfor har det ikke skjedd noe - å dermed har jeg ingenting å blogge om enda. Får håpe det skjer litt mer til uka igjen!Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Is this real, or is it fantasy?

Skrevet 24.07.2013 klokken 00:42 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Hva synes dere om bildet?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Blogginnleggtips?

Skrevet 21.07.2013 klokken 19:49 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 3


I helga har jeg hatt lite tid til blogging. Fredag var jeg hos May-Helen og satt barnevakt sammen med henne, og i går var jeg og min bror hos ei venninne sammen med noen folk og hadde grillfest. Vi overnattet der (det vil si; jeg var den eneste som sov) og det er nesten så jeg kan si at jeg akkurat kom inn døra hjemme. Resten av kvelden tenker jeg at jeg bare skal ligge lettere avslappet i senga og gjøre ingenting. Det er jeg veldig flink til! Dette ble et veldig kjedelig blogginnlegg, men jeg har faktisk i tankene å skrive et blogginnlegg om mine meninger om ett eller annet, vet at mange liker slike innlegg. Men først blir jeg nødt til å finne ut hva det innlegget skal handle om. Forslag?Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Sommerkos på stranda

Skrevet 17.07.2013 klokken 18:28 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 4


Kom hjem for en liten stund siden etter at jeg og May-Helen hadde vært på stranda og hygget oss med litt diverse å spise på. Det slår som regel aldri feil når været er som det er, men etterhvert ble det faktisk så varmt at vi flyktet inn. Det er kaldere inne enn ute. Det er også spådd tropenatt i natt, så i natt blir jeg og May-Helen å finne ute en eller annen plass å sover. Når jeg kom inn, gikk jeg rett i dusjen og dusjet i iskaldt vann, og gjett om det var deilig! Sommeren har virkelig kommet for fult her på sørlandet, og såklart er jo det herlig.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Maleprosjekt

Skrevet 17.07.2013 klokken 13:46 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Beklager for null blogging de to siste dagene. Jeg har ikke glemt det, jeg har bare vært veldig opptatt. Det ble nemlig bestemt veldig spontant siden jeg hadde et ønske om det at vi skulle male stua og spisestua, så det gikk hele mandagen til. I går fikk vi nye møbler som vi brukte en del tid på å skru opp. Nå holder stemora mi på å male peisen, og jeg skal vise dere før/etter bilder når alt er på plass igjen. Ellers kan jeg jo vise dere fargene vi har brukt.

Muskattnøtt har vi brukt i stua.
Laurbær har vi brukt i spisestua.
Den mørke har vi brukt på peisen og på noen lamper vi har på veggen.

Så foresten nå at det ble litt dårlig kvalitet på de før og etter bildene, jeg må ha gjort noe feil med innstillingen på det lille kameraet mitt, så bildene er da litt kornete.

Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Brygga

Skrevet 14.07.2013 klokken 22:17 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Idag har jeg vært ute med May-Helen og William, og vi har rett og slett ikke gjort noe annet enn å sitte på brygga å snakke. Jeg og May-Helen har tatt litt bilder idag, men mange av dem egnet seg ikke for internett i og med at hun fant ut at jeg hadde fisheye-effekt på kameraet mitt. En god latter fikk vi, selvfølgelig, men jeg følte ikke for å dele dem med dere. 


å så sint.Senere skal jeg over til henne og finne på noe, skal i hvertfall se på de nydelige kattungene hennes. Kanskje jeg tar noen bilder av dem som dere kan få se! Akkurat nå skal jeg og stemoren min gjøre klart til at vi skal male stua i morgen, og jeg kan nesten ikke vente - synes det er utrolig gøy å male!

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Tomt for strøm

Skrevet 13.07.2013 klokken 12:31 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Beklager null blogging de to siste dagene. Torsdag var bare en helt vanlig chilledag der jeg gjorde absolutt ingenting, mens i går var jeg og Kari på sørlandssenteret og skjemte meg bort litt mens jeg i tillegg kjøpte litt selv. Kan vise dere innkjøp om det er interesse for det, men må som sagt vente til kameraet har strøm igjen.

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at jeg er nødt til å stelle meg, før jeg og Benjamin (bror) skal en tur på treningsstudioet.


arkivbilde.

Ellers har jeg veldig lite å blogge om, i og med at hverdagen min stort sett går til bading og ikke så veldig mye mere enn det. Det er jo sommer, dere! Så om dere har noen forslag til litt andre innlegg jeg kan skrive, så kan dere kommentere det på dette innlegget.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Summer

Skrevet 10.07.2013 klokken 17:51 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Da jeg stod opp idag var det rett ut og bade. Ja, jeg badet faktisk idag og det var herlig. Da vi kom hjem la jeg meg panneflat på gresset, smørte meg i litt sololje og siden har jeg lugget der helt til nå da jeg kom inn og her sitter jeg.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

På plass

Skrevet 10.07.2013 klokken 00:40 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 0


Da var jeg på plass hos min far. Våknet opp til en litt dårlig dag for min del, men det ble litt bedre ut over dagen. Vi dro først på matbutikken og handlet inn litt forskjellig, og med en gang vi kom hjem dro jeg, pappa og hunden vår King på stranda. Det var egentlig meningen at jeg skulle bade, men siden jeg kun har badet en gang i år flaut så var jeg ikke kommet inn i bade-moduset enda og det var litt for kaldt for meg, i tillegg til at solen ikke lengre skinte på stranden slik at jeg fikk varmet meg når jeg eventuelt kom opp igjen. Skal gjøre en nytt og tappert forsøk i morgen.Når vi kom hjem satt vi oss ute på verandaen og spilte litt UNO. Ufattelig hvor gøy et lite kortspill kan være. Etterhvert begynte pappa å grille noe kjøtt, mens jeg og ste-moren min Kari stod på kjøkkenet og kuttet opp grønnsaker til salat. Middagen smakte fortreffelig, om jeg kan få sagt det mildt.Men nå er jeg i hvertfall på plass, og her blir jeg til rundt den 23. - 24. eller noe i den duren, så får vi da se om jeg finner noe interresant å blogge om videre.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Everything has beauty

Skrevet 09.07.2013 klokken 13:50 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 3
Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Kosekveld

Skrevet 09.07.2013 klokken 02:00 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 1


Ja, da var jeg her igjen. "For hvor lenge?" tenker vel du, vel, det får vi da se. Har slettet alle gamle innlegg, fått et nytt design på bloggen (som jeg dessuten har igjen litt pirk på) og denne gangen starter jeg med blanke ark igjen. Har fått link til facebooksiden min, twitteren og youtubekontoen min, så dere må gjerne inn der å se. 

For tiden befinner jeg meg på det glade sørlandet, og nyter det som aldri før. Kjenner virkelig at jeg trengte dette nå. Har vært hos min kusine nå i snart en og en halv uke, noe som har vært kjempekoselig. Treffer jo ikke kusinen min eller familien her nede generelt mer enn max 2-3 ganger i året, så at jeg nyter dette er bare fornavnet.

I morgen drar jeg til pappa, så jeg og Sandra har hatt vår siste kveld sammen i kveld. Det har rett og slett vært en kosekveld for oss, vi har spist godteri, drukket energidrikke (for å holde oss våkne) og vi har til og med tatt en liten kveldstur ute i byggefeltet. 

Jeg har foresten kjøpt meg et nytt kamera, tenkte det kunne være greit å ha et lite kamera liggende som jeg alltid kan ha med meg i veska. Bildene over er tatt med det kameraet, så det tar ikke så verst bilder egentlig. Kameraet jeg har kjøpt meg er Canon IXUS 240 hs. Rosa såklart.Nå er det tid for litt girltalk før søvnen slår oss. Vi skal opp tidlig i morgen å spise frokost, for så å nyte den siste dagen sammen før jeg drar til min far i et par uker.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

hits