Mhea

Foto: Doffen (del 1)

Skrevet 24.07.2014 klokken 17:16 | Kategori: Foto | Kommentarer: 6
Hva synes dere om bildene?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Stram timeplan

Skrevet 23.07.2014 klokken 15:28 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 14


Hei folkens, jeg har ikke glemt dere.

Den siste tiden, og tiden fremover har vært, og er ganske travel for meg og Gaute. Forrige uke var vi i Tønsberg i leiligheten med første flyttelass, og siden vi da ikke hadde fått internett der enda så ble det ingen blogging. Vi fikset en del da vi var der nede, og fikk blant annet kjøpt inn litt nødvendig kjøkkenutstyr, en støvsuger og ny seng. Når sant skal sies så ble kjøkkenutstyret og støvsugeren sponset av mor til Gaute, og sengen fikk vi av min mor og stefar. Så om dere leser dette; vi er kjempetakknemlige for all hjelp! Har et par bilder som jeg tok med mobilen min, som dere kan få se som en slags liten sniktitt på leiligheten. Hele leiligheten skal dere få se når den er helt ferdig.

 

Da vi kom hjem fra Tønsberg dro vi rett til faren til Gaute for å beise huset hans. Vi kom bare halvveis før vi bestemte oss for å fullføre det neste uke. Denne uken her har Gaute lan hjemme hos seg, med meg og en kompis av han. Det vil si at gutta skal game helt til neste mandag. 

I går tok jeg med meg Eirin ut først på shopping på Otta (saaaalg) der jeg fikk kjøpt meg en ny bikini, to tightser og en genser (+ en liten ting til den nye tanteungen min som kommer i August!!). Etter shoppingrunden dro vi på stranda for å bade og grille pølser, og ikke minst; spise jordbær! Har desverre mistet minnekortet til kameraet mitt, så jeg får vise dere mobilbildet jeg tok som jeg la ut på mystory på snapchat i stedet. Ellers fremover så har vi en del planer også. Vi skal til Danmark 8. August til 10. August da vi skal i barnedåp, og uken etter der skal vi være i Kristiansand litt før turen går videre til Tønsberg og hjem til leiligheten vår. Jeg har nemlig kommet inn på skole i Horten som jeg håpet på, så vi starter på skolen 19. August. 

Alt går fortsatt på skinner, noe som virkelig er herlig!

Har du lyst til å se resten av leiligheten når den er ferdig?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

14 kommentarer

Foto: Hvitveis

Skrevet 10.07.2014 klokken 22:55 | Kategori: Foto | Kommentarer: 5


Hva synes dere om bildene?

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 kommentarer

Sneakpeak

Skrevet 10.07.2014 klokken 15:49 | Kategori: Foto | Kommentarer: 2


Hei kjære lesere. I skrivende stund sitter jeg på fjellet på hytta til bestemoren til Gaute. Gaute holder på og skal fikse solcellepanel, mens jeg bare sitter og koser meg i varmen.

Jeg har tatt noen bilder som jeg kommer til å redigere og legge ut på bloggen når jeg kommer hjem, men her får dere en liten smakebit enn så lenge.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

All those little things

Skrevet 08.07.2014 klokken 01:11 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 4


Jeg vet ikke med dere, men for meg er det i alle fall de små gledene i hverdagen som holder meg lykkelig. Slik som idag da kjæresten min kom bort til meg og ga meg colaflasken på bildene over. Jeg kjente at jeg ble kjempeglad, og det bare av en colaflaske! Det skal så lite til å glede en person, så jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke gjør det oftere. Bare tenk over det, kun et lite smil kan faktisk gjøre dagen til så mange mye bedre. 

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Strawberries

Skrevet 07.07.2014 klokken 15:38 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 14Veldig lite inspirerende å ta bilder ute nå når det blåser slik at trærne ligger i nitti graders vinkel, men jordbær får duge.

Hallo!

For tiden er det veldig opptatte dager her hjemme. Jeg og Gaute har en hel haug av planer i sommer, og det meste dreier seg om flyttingen til Tønsberg. Første flyttelass skal kjøres til Tønsberg nå på Søndag, og jeg gleder meg til å få se leiligheten igjen. Det blir annerledes denne gangen, fordi denne gangen kan jeg stå i leiligheten uten frykt for at vi ikke får den, den er jo vår nå! Jeg gleder meg utrolig mye til jeg kan vise dere hvordan den ser ut når den er helt ferdig innredet.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

14 kommentarer

Når livet går på skinner

Skrevet 01.07.2014 klokken 22:54 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 8


Dere vet når du føler at livet virkelig går på skinner, når alt du vil og ønsker at skal skje, skjer? Det er ingen følelse i hele verden som er bedre enn den, følelsen av suksess og lykke!

For et år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle være her jeg er idag. For et år siden var alt jeg så mørket, jeg hadde sluttet på skolen, var konstant deprimert og hadde ingen tegn til livsglede i det hele tatt. Jeg var totalt ødelagt, og hadde ingen tro på at jeg noen gang kom til å starte på skolen igjen og bli meg selv, jeg trodde livet mitt var helt ødelagt og at alt jeg hadde gjort til da bare var bortkastet. Jeg følte meg død. 

Men nå, et år etterpå, sitter jeg igjen med en følelse av suksess. Jeg har lykkes. Jeg har fullført første året på videregående med karakter 4 i gjennomsnitt. Dette er jeg veldig stolt over meg selv for, fordi jeg har jobbet SÅ hardt for å få til bare det å stå i alle fag, og gikk da ut med et såpass godt resultat som det jeg gjorde. Skoleåret har vært hardt til tider, men jeg har lært meg å takle angsten når den kommer, og jeg har også fått meg noen fantastiske venner som stiller opp når det måtte være. Jeg vil også nevne at jeg hadde verdens aller beste lærer, som var til så utrolig god hjelp og støtte for meg, og hun hjalp meg slik at jeg skulle få fullført dette skoleåret. 

Jeg og Gaute har fått oss leilighet i Tønsberg, og skal flytte dit sammen etter sommerferien. Det er ingenting jeg gleder meg mer til akkurat nå enn å flytte sammen med gutten jeg elsker til en by jeg er helt forelsket i, i en helt fantastisk leilighet. Gaute skal gå lærling som skipselektriker og jeg skal forhåpentligvis gå frisørlinja i Horten. Det er ikke helt sikkert at jeg kommer inn enda, men jeg krysser fingrene for at det også skal gå i orden.

Jeg har også fått førerkortet på bil!! Dette er noe jeg aldri trodde skulle skje noen gang, jeg har aldri sett for meg meg selv med bil lappen. Jeg kom veldig tregt i gang med kjøretimene, og ikke minst så tok jeg teorien alt for sent, men nå sitter jeg igjen med et førerkort som er bestått med glans og et stort smil om munnen. Gud så lykkelig jeg er!

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

hits