Mhea

Forever and always

Skrevet 28.08.2014 klokken 21:09 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 8


Hei dere! Dette blir et skikkelig glad-innlegg, for idag har nemlig jeg og Gaute vært kjærester i to år! Tenk at han har holdt ut med meg i hele to år! Vi har det så utrolig bra sammen. Vi har flyttet sammen i en egen leilighet 7 timer unna vårt "gamle" hjem, og klarer oss helt selv. På disse to årene har jeg vokst så utrolig mye. Jeg har lært av alt jeg har opplevd, og Gaute har vært en del av det og han har vært verdens beste støtte for meg når jeg har trengt det. Jeg er verdens lykkeligste jente, og det er på grunn av Gaute!

Idag dro vi ut i Tønsberg. Først dro vi på Farmandstredet for å kjøpe gaver. Gaute har allerede fått en gave av meg, og det var en elektrisk skrutrekker som han har ønsket seg, men jeg ville jo også kjøpe noe på selve dagen. Han fikk den herlige parfymen Jean Paul. Han lukter godt, og jeg har noe godt å lukte på - vinn vinn situasjon for oss begge. Av Gaute fikk jeg en helt fantastisk nydelig ring.

Som dere alle sikkert vet, så er dette "infinity" eller "forever" symbolet, og derfor betyr denne ringen en hel masse for meg. Den symboliserer at jeg og Gaute er ment for hverandre, og skal holde sammen for alltid. Nå tenker dere alle sikkert "å, det er en forlovelsesring", men bare så det er klart; det er det altså ikke! :-)

Etter Farmandstredet dro vi på Dolly og spiste favoritt-pizzaen vår, og deretter dro vi på Kino og så filmen "Børning". Har dere ikke sett denne filmen, så vil jeg anbefale dere på det sterkeste å se den, den var utrolig bra!

Alt i alt så har vi virkelig hatt det koselig idag.

Hva synes dere om ringen, var den ikke fin?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

New in: Makeup

Skrevet 26.08.2014 klokken 22:47 | Kategori: Innkjøp | Kommentarer: 10


Hei dere! Jeg har vært ganske travel de siste dagene. Som fortalt så har jo skolen startet, men i og med at det er streik har vi minimalt med skoletimer. Til vanlig har vi 35 skoletimer i uken, mens nå som det er streik så har vi kun 10 timer i uken, så vi mister en del timer. I helgen var jeg og Gaute i Skjåk på 40 års lag til min mor, og det var kjempe gøy og koselig! Jeg tok hverken med meg kameraet eller dataen den helgen, rett og slett fordi jeg ikke ville bli sittende på dataen i stedet for å få ting gjort.


 I dag dro jeg og Ingrid fra klassen inn til Tønsberg sentrum og handlet litt på Farmandstredet, som er et kjøpesenter i Tønsberg. Jeg trengte litt sminke, så det var faktisk kun det jeg handlet. Vi dro egentlig til Tønsberg for at jeg skulle kjøpe ny kameralader, i og med at jeg ikke finner igjen den jeg har fra før og kameraet snart er tomt for strøm, men det ble lagt helt i glemmeboksen. Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg kjøpte, og skrive litt om produktene i og med at jeg faktisk allerede har fått prøvd de fleste produktene.


Vippetang fra H&M
Denne har jeg ikke fått prøvd enda, men jeg trengte en vippetang i og med at den jeg hadde før ble ødelagt. Denne var bare så elegant, så jeg måtte ha den.


Maskaraer fra H&M
Mega Volume Collagene 24h - Denne har jeg prøvd før, og er så langt min favoritt maskara.
Mega Volume Mascara - Denne har jeg ikke fått prøvd enda, men akkurat som vippetangen så så den elegant ut, og børsten virker skikkelig god, så jeg måtte bare ha denne også. Denne skal jeg prøve i morgen.


Foundation fra The Body Shop
Jeg har alltid slitt med å finne min foundation. Jeg sliter med tørr hud i t-sonen og områdene rundt nesen, så alle foundationer jeg har prøvd tidligere har på en måte "smuldret" opp rundt disse områdene, uansett om jeg har brukt fuktighetskrem først. Denne foundationen gjorde ikke det, og jeg ble så fornøyd med resultatet. Denne foundationen er veldig rennende, noe som gjør det lettere for meg å jobbe med for å få et fint resultat. Den er noe lysere enn jeg hadde ønsket, men med pudderet jeg viser dere under her blir resultatet kjempe fint!


Foundation-kost fra The Body Shop
Jeg har aldri vært noen stor fan av foundation-koster, mye fordi jeg aldri helt har fått til å påføre foundationen med den. Med denne kosten føler jeg akkurat det samme, jeg er ikke helt imponert. Når jeg påfører med den, får jeg "streker" i fjeset, noe som for meg tar ganske lang tid å fikse. Det er godt mulig at det er jeg som ikke har helt treningen i det å påføre med foundation-kost, så jeg gir ikke opp.


Pudder fra The Body Shop
Dette pudderet er helt fantastisk! For meg er det ikke for mørkt, og jeg får heller ikke den typiske oransje-fargen i fjeset av den slik jeg gjerne får av andre pudder. Pudderet passer perfekt med foundationen min over.


Highlighter, Bronzer og Blusher sett fra H&M
I all evighet har jeg lett etter highlighter og bronzer som passer til meg, og endelig fant jeg det! Jeg bare elsker bronzeren og blusheren, highlighteren der i mot er jeg litt usikker på. Det er godt mulig at det er jeg som har påført det feil, men på meg ble denne highlighteren litt grå-aktig. Den gir glød, for all del, men for meg ble fargen litt feil. Jeg velger å tro at det bare er jeg som ikke er vant til å bruke highlighter, så jeg vil prøve den ut noen ganger til, så kan jeg heller fortelle dere igjen senere hva jeg synes om den!

Hva synes dere om innkjøpene?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 kommentarer

Foto: Doffen (del 2)

Skrevet 20.08.2014 klokken 18:41 | Kategori: Foto | Kommentarer: 10
Hva synes dere om bildene?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 kommentarer

Cozy

Skrevet 19.08.2014 klokken 18:40 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2
Hei dere! Da jeg kom hjem med bussen idag startet det plutselig å regne.... mye! Når jeg kommer med bussen må jeg gå siste biten hjem, og dette var noe jeg hadde fryktelig lite lyst til i regnværet. Jeg prøvde å ringe Gaute (som ikke starter lærlingtiden sin før neste mandag), men til ingen nytte. Han sov, og jeg måtte gå hjem. I og med at det regnet så fælt, og jeg bare hadde på meg en tynn genser, så fikk jeg frosten i meg da jeg kom hjem. Nå sitter jeg under teppet i sofaen, og drikker en god og varm kopp kakao.

Merker at jeg både gruer meg og gleder meg til vinteren nå. Jeg gleder meg fordi - kakao, tepper og store hettegensere, men jeg gruer meg også fordi jeg ikke liker å være kald. Nå som vi bor såpass nærme sjøen, så tør jeg ikke tenke på hvor kaldt det blir her om vinteren, men det er noe med kulden og vinteren som i tillegg er veldig koselig.

Gleder du deg til vinteren?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

New in

Skrevet 18.08.2014 klokken 19:02 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 12


Sko: H&M - 199,-
Mat boks: Nille - 40,-

Hei igjen folkens! Tok meg en liten "day off" i går, dessuten gjorde jeg ikke noe annet enn å slenge på sofaen, så det var ikke så veldig mye å blogge om heller. Idag har jeg, som veldig mange andre, hatt min første dag på skolen igjen etter sommerferien! Som tidligere skrevet var jeg veldig nervøs. Jeg tok buss til Horten, og møtte Malin en time før skolen startet, bare fordi vi skulle ha god tid på oss til å finne frem. Både Malin og jeg har retningssans som en gullfisk, så det var nok lurt at vi hadde god tid på oss.

Skoledagen startet med alle vg2 elever samlet i gymsalen, før vi så ble delt inn i klassene og gikk til klasserommene. Klassen jeg går i består av 14 andre jenter + meg. Jeg var veldig nervøs for hvordan dagen kom til å gå, i og med at jeg visste at jeg ville bli "en av de nye". Alle i klassen virket kjempehyggelige, og jeg tror definitivt at jeg vil trives. Skoledagen var stort sett den typiske kjedelige første skoledag, med mye informasjon på en gang og en haug med papirer som skulle underskrives, men for min del var det også veldig spennende. Helt ny skole, helt nye mennesker.

Etter skolen dro jeg og Malin på et kjøpesenter i Horten kalt "Sjøsiden", der jeg endelig fikk kjøpt meg nye sko! Jeg hadde på meg converse-skoene mine idag, og jeg fatter virkelig ikke hvorfor jeg er så dum hver gang!? Converse skoene mine gir meg gnagsår på lilletåen, og dette er jeg fullt klar over, så at jeg tok på meg dem idag tidlig var ikke noen sjakktrekk. Så ja, da fikk jeg kjøpt meg nye sko, endelig! Jeg var også innom på Nille for å kjøpe litt skolesaker, så i tillegg til den kule mat boksen over (som jeg dessuten bare måtte ha!!) så kjøpte jeg to penner, en perm og et pennal. 

For øyeblikket sitter jeg godt plantet i sofaen, og her har jeg planer om å tilbringe resten av kvelden også. Etter lite søvn i natt og en tidlig start på dagen, må jeg ærlig innrømme at jeg er veldig sliten.

Hvordan var din første skoledag?
Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12 kommentarer

Foto: Perfect light

Skrevet 16.08.2014 klokken 17:59 | Kategori: Foto | Kommentarer: 8
Hva synes dere?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

Add some colour

Skrevet 16.08.2014 klokken 15:44 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 6


Jeg vet ikke med dere, men jeg er veldig glad i å ha ting hvitt og nøytralt. Å ha en stilren leilighet som jeg kan møblere og pynte slik jeg vil er noe jeg alltid har drømt om. Men er det noe jeg også synes er viktig, så er det å også tilsette litt farger inn blant alt det hvite, skape litt kontraster! Jeg liker spesielt godt å ha farger på kjøkkenutstyr, ikke alt, men litt. Det gjør matlagingen så mye morsommere! Matlaging har aldri vært så gøy som da jeg stekte egg i denne rosa stekepannen min idag til frokost. Stekepanne fra Clas Ohlson

Hva mener dere?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Be yourself

Skrevet 15.08.2014 klokken 16:51 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 16
Er det en ting jeg tenker veldig mye på for tiden, så er det skolestarten på mandag. En helt ny skole, helt nye folk. Skolen jeg skal starte på har litt over 1000 elever, noe som er en stor forskjell fra det jeg er vant til. Jeg kjenner at jeg både gruer og gleder meg, men en trygghet for meg er at jeg skal gå i samme klasse som ei venninne jeg gikk sammen med på Otta før sommerferien. Jeg kjenner altså en person blant 1000 andre. For meg er det helt uvirkelig at så mange mennesker kan være samlet på ett sted likt. Som tidligere skrevet har jeg angst for store folkemengder, men etter et års erfaring fra BUP har jeg lært hvordan jeg skal takle angsten om den sniker seg innpå slik den har gjort tidligere, så den erfaringen skal jeg definitivt ta med meg videre. 

Jeg vet med meg selv at jeg skal klare dette. Jeg har vanligvis ingen problemer med å takle nye utfordringer, bli kjent med nye mennesker og trives på nye plasser. Den eneste planen jeg har er å være meg selv hele veien, og jeg vet at det vil være godt nok for noen, og for andre ikke. De eneste jeg skal bry meg om er dem som ser på meg som god nok slik jeg er. Dette er noe jeg mener alle burde tenke på. Folk som ikke godtar deg for den du er er virkelig ikke verdt tiden din. Du er god nok slik du er!

Hvordan blir/ble din skolestart?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

16 kommentarer

Vår lille sofakrok

Skrevet 14.08.2014 klokken 21:02 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 15


Hei dere! Jeg og Gaute kom hjem fra Kristiansand i går, etter å ha vært der i 4 dager. På vei hjem var vi innom morfaren min og hentet tv'en vår, å så var vi en tur på IKEA. Vi handlet et stuebord, en pult, to hyller til å henge på veggen og litt andre små ting. Jeg tenkte jeg skulle vise dere sofakroken vår, i og med at det er den som er sånn ca ferdig. For de av dere som lurer, så har vi tv også (i og med at vi hentet den hos bestefaren min) men jeg valgte å ikke vise dere den enda da morfar glemte å sende med stetten til tv'en. Så foreløpig står den på gulvet, og vi har dessuten ikke fått den til å funke enda heller, haha. Men anyways, her er noen bilder av sofakroken vår. 

Puter: Europris
Bilde: gave fra mamma, fra Nille
Duk: Europris
Telys holdere: Gave fra skjønneste Gunnhild, vet ikke hvor de er fra
Sofa: Var i leiligheten fra før, så vet ikke hvor den er fra heller
Bord: Ikea, fra serien LACK - fåes kjøpt HER  

Så, hva synes dere?
Mhea 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

15 kommentarer

On the road again

Skrevet 09.08.2014 klokken 15:59 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 2


Hei alle sammen! I går dro jeg og Gaute til Tønsberg som sagt, og vi var fremme rundt ett på natten. Vi var innom hos onkel en tur, før vi dro videre til Tønsberg.

I skrivende stund sitter vi i bilen på tur til Kristiansand. Vi skal rett til kusina mi og sove der til i morgen før vi drar videre til pappa. I kveld skal jeg, Gaute og kusina mi Sandra ut på byen og sjekke livet med noe godt i glasset. Kanskje dere hører fra meg igjen senere idag.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Villa Italia

Skrevet 07.08.2014 klokken 22:56 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 4


I kveld var jeg og Gaute ute med Eirin og Gunnhild. Eirin og Gunnhild er to av mine beste venner, og vi fant ut at vi måtte treffes før jeg og Gaute flytter i morgen (!!!). Så da dro vi ut på Villa Italia og spiste Pizza. Det var kjempekoselig, og disse to jentene er definitivt to av de jeg kommer til å savne mest når jeg flytter. Et lite bildedryss fra i kveld:
Gunnhild og Eirin ♥ 


Gaute ♥Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Foto: Waterdrops

Skrevet 07.08.2014 klokken 16:19 | Kategori: Foto | Kommentarer: 16
Foto: Maria Melby
Kamera: Nikon D5000
Objektiv: AF-S Micro Nikkor 60mm 1:2:8 G ED

Hva synes dere om bildene?

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

16 kommentarer

Lykkerus

Skrevet 06.08.2014 klokken 21:53 | Kategori: Hverdag | Kommentarer: 8


Hei folkens, og beklager for lite oppdatering, men som jeg har forklart før så er jeg ganske travel. På fredag flytter jeg og Gaute til Tønsberg, og på Lørdag drar vi videre til Kristiansand for å besøke en hel haug. Jeg gleder meg så utrolig mye til å treffe pappaen min igjen, det er så alt for lenge siden sist! Og ikke minst så gleder jeg meg til å endelig få treffe "bonus" tantebarnet mitt. Jeg har ei venninne på sørlandet som jeg har kjent siden 6. klasse, og hun har fått en herlig baby for 7 mnd siden som jeg da er "bonustante" til. 

Jeg gleder meg også til å få på plass alt i leiligheten slik at jeg endelig får vist dere den! Har handlet inn en del nye ting til den mens jeg har vært i Skjåk, og når vi skal til Kristiansand så skal vi hente en tv som jeg har fått av morfaren min og så skal vi på IKEA å kjøpe et midlertidig bord + noen hyller og kanskje litt annet. Vet aldri hva man finner på IKEA når man først er der. Grunnen til at vi kun skal ha et midlertidig bord er fordi jeg holder på å skal lage et pallebord. Vi har ikke plass i bilen til å få fraktet det til Tønsberg på denne turen, så jeg skal gjøre det ferdig i høstferien og ta det med til Tønsberg da. 


Bare et bilde jeg tok på fjellet idag, fordi jeg ikke hadde noen andre bilder, og et innlegg uten bilder er veldig kjedelig.

Mhea

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8 kommentarer

hits